петък, 11 септември 2015 г.

Идеи за подарък на мъж



ttp://lazara.bg/razvlecheniq/20-podaraka-za-rojden-den-na-maj/

Много често мъжките празници се превръщат в ужас за нас, жените. Много често причината за това се крие във факта, че не знаем с какво да снабдим силния пол. Има, разбира се, някои подаръци, които са класически и винаги може да се измъкнете с нещо подобно, но пък, ако вече сте заложили на тези добре познати предмети, е време да се насочите и към по-оригиналните идеи. Предният път споменахме, кои са най-забавните летни подаръци за мъже, сега ще видим какво да вземем на “нашия човек” за неговия Рожден ден, например. Ние, от наша страна ще споделим опит и ще кажем, че най-добрият подарък е този, който идеално пасва на характера и интереса на мъжа. Така че, ако си пада по голф и не обича да готви, първият подарък в списъка не е за него.

Топ 2/20 подаръка за рожден ден на мъж






Сет за барбекю

Наскоро, Франки , търсеше потвърждение на един цитат на Ева Чейз, намерен в дълбоките води на Интернет, който гласи : “Пътят към мъжкото сърце може и да минава през стомаха, но вкусната храна, приготвена от мъж, е и най-краткият път към гащите на всяко момиче”. Може и да е така. Най-вероятно е така. И ако любимият ви мъж ви е спечелил сърцето с вкусна храна и невероятни десерти, то този подарък е абсолютно подходящ за него.






Лампа от разместващи се кубчета

Коко Шанел някога е казала: “Стига да знаете, че всички мъже са като деца, знаете всичко за тях”. И все пак, най-чаровното в мъжете (и това, което е в състояние да подлуди всяка жена) е неговата страст към играчките. И нямаме предвид малките пластмасови колички и войници – те вече са горди собственици на хубави коли, а някои от тях си имат и колекция от оръжия. Точно за това, тази декоративна лампа във формата на кубчета е добре дошла в колекцията му от шантави и ненужни джажди.
Още интересни идеи за подаръци на мъже






Мини “beer pong” за игра и наздравици



Изстудяващи камъни за питието



Поставка за очила



Бирен чарт плакат



Голям чадър



Часовник за маса



Чаши за текила от хималайска сол



Химикал под формата на куршум



Декоративна възглавница от вратовръзки



Соларна батерия за смартфон



Ретро касетка с любимите му песни



Соларни фенерчета за градина



Дигитална печатна машина



Инстатна камера



Стенд за книги с камери



Домашен DIY прожектор за смартфон

Ръкавели за риза

1 коментар: