петък, 11 септември 2015 г.

Идеи за подарък на мъжttp://lazara.bg/razvlecheniq/20-podaraka-za-rojden-den-na-maj/

Много често мъжките празници се превръщат в ужас за нас, жените. Много често причината за това се крие във факта, че не знаем с какво да снабдим силния пол. Има, разбира се, някои подаръци, които са класически и винаги може да се измъкнете с нещо подобно, но пък, ако вече сте заложили на тези добре познати предмети, е време да се насочите и към по-оригиналните идеи. Предният път споменахме, кои са най-забавните летни подаръци за мъже, сега ще видим какво да вземем на “нашия човек” за неговия Рожден ден, например. Ние, от наша страна ще споделим опит и ще кажем, че най-добрият подарък е този, който идеално пасва на характера и интереса на мъжа. Така че, ако си пада по голф и не обича да готви, първият подарък в списъка не е за него.

Топ 2/20 подаръка за рожден ден на мъж


Сет за барбекю

Наскоро, Франки , търсеше потвърждение на един цитат на Ева Чейз, намерен в дълбоките води на Интернет, който гласи : “Пътят към мъжкото сърце може и да минава през стомаха, но вкусната храна, приготвена от мъж, е и най-краткият път към гащите на всяко момиче”. Може и да е така. Най-вероятно е така. И ако любимият ви мъж ви е спечелил сърцето с вкусна храна и невероятни десерти, то този подарък е абсолютно подходящ за него.


Лампа от разместващи се кубчета

Коко Шанел някога е казала: “Стига да знаете, че всички мъже са като деца, знаете всичко за тях”. И все пак, най-чаровното в мъжете (и това, което е в състояние да подлуди всяка жена) е неговата страст към играчките. И нямаме предвид малките пластмасови колички и войници – те вече са горди собственици на хубави коли, а някои от тях си имат и колекция от оръжия. Точно за това, тази декоративна лампа във формата на кубчета е добре дошла в колекцията му от шантави и ненужни джажди.
Още интересни идеи за подаръци на мъже


Мини “beer pong” за игра и наздравициИзстудяващи камъни за питиетоПоставка за очилаБирен чарт плакатГолям чадърЧасовник за масаЧаши за текила от хималайска солХимикал под формата на куршумДекоративна възглавница от вратовръзкиСоларна батерия за смартфонРетро касетка с любимите му песниСоларни фенерчета за градинаДигитална печатна машинаИнстатна камераСтенд за книги с камериДомашен DIY прожектор за смартфон

Ръкавели за риза

1 коментар: