петък, 28 февруари 2020 г.

С времето



С времето ще се научиш да слагаш заглушител на всички шумове и мнения около теб. И да чуваш вътрешния си глас. Ясно и високо.
https://www.facebook.com/theantourage/
С времето ще спреш да откриваш душата си пред всеки. Няма да имаш нужда да е отворена книга. Който иска ще те отгърне сам, ще прелиства страница след страница и ще те прочете. Ще разбереш, че не всеки заслужава вниманието ти и не за всеки ти заслужаваш внимание...и няма нищо лошо в това...въпрос на преценка и допирни точки.  



С времето ще разбереш кое е важно за теб, без да се налага за търсиш нечие одобрение. Ще спреш да търсиш отговорите извън теб, а ще се уповаваш на истината, която носиш вътре. Защото там ще си едно цяло.
http://theantourage.blogspot.com/?fbclid=IwAR3reMTeNRjmD7T1bRsfCnCx_tz2PKVwH4UTqv4AaZf8vx99MOatgmn7_v8
С времето ще се научиш да отсяваш доброто от лошото. И въпреки че вървят заедно, ще умееш да ги различаваш и да събуждаш сам изгрев в тъмнината си.

С времето ще разбереш кога е точният момент да замълчиш, да се оттеглиш или да предизвикаш. И ще се усетиш подвластен на самия себе си.

С времето ще се научиш да претегляш нещата на око. И да знаеш кога са готови или обречени. Ще научиш, че някои пътища не водят никъде. Тогава ще трябва да сменяш посоки, дори и цели, без да подменяш себе си. Грешните пътища ще ги разпознаваш само с поглед и ще се научиш да ги заобикаляш.

С времето ще усетиш, че външният хаос не може да разклати вътрешния ти ред. И тогава ще стоиш непоклатимо дори и в лошо време.

С времето ще разбереш, че имаш само краткото време, в което си тук. Ще престанеш да се опитваш да стигнеш бързо утрото и ще се научиш да цениш настоящия момент - като скъп подарък или безценен урок.

И ще започнеш да живееш истински... във времето.

AntOurAge

Няма коментари:

Публикуване на коментар