понеделник, 4 май 2009 г.

Защо брачната халка се носи на безименния пръст


защо брачната халка се носи на безименния пръст. За много малката част от вас, която би срещнала затруднения с английския език, накратко обяснено:
Обяснението идва от Китай.
Палецът символизира родителитепоказалецът - братя / сестрисредният пръст си ти самиятбезименният е партньорът тималкият пръст са децата ти
За да разбереш защо халката се носи на безименния пръст, направи следното:отвори дланите си, една срещу друга. Пречупи средните си пръсти и ги постави един до друг , след което допри върховете на останалите си пръсти.

Сега се опитай да разделиш палците си (родители). Ще се отворят, защото няма да прекараш целия си живот с родителите си, трябва да ги напуснеш рано или късно.
Събери отново палците и се опитай да разделиш показалците си (братя/сестри): те също ще се отворят, защото братята и сестрите ти ще имат собствени семейства и отделен от твоя живот.
Събери показалците и раздели малките си пръсти (деца): и те ще се отворят, защото и твоите деца един ден ще се оженят и няма да са при теб.
Накрая събери малките си пръсти и се опитай да разделиш безименните (партньор): ще се изненадаш да установиш, че не можеш… Защото съпруг и съпруга трябва да останат заедно, в добро и зло.

Няма коментари:

Публикуване на коментар