петък, 25 септември 2009 г.

СПЕЧЕЛЕНОТО БЮРО

“Те Мах” ОБИЧА ДЕЦАТА. ПЪРВОЛАЦИ С НОВИ БЮРА ОТ ИГРА НА “Те Мах

Специални награди за учениците от Добрич бе подготвил за първия учебен ден магазин “Те Мах”.
Над 650 деца от града са се включили в играта, която строителният хипермаркет организира в рамките на стартиралата преди година кампания “Те Мах” обича децата”. Малчуганите от първи до трети клас имаха възможност да покажат иновативни идеи и да се включат с тях в конкурса “Направи си сам”. Те участваха с рисунки, снимки, модели, апликации и други свои творби. Двете големи награди от конкурса бяха отредени за участници от Добрич. Оказа се, че това са две първокласнички. Вчера те тържествено получиха подаръците си - ученически бюра, от управителя на магазин “Те Мах” в Добрич Иванка Лазарова. Тя бе официален гост на тържествата по откриване на учебната година в техните училища. Татяна Иванова вече е ученичка в първи клас в СОУ “П. Р. Славейков”, а Геновева Гочева е първокласник в СОУ “Св. Климент Охридски”. Благодарение на своите идеи и умения и подкрепата на строителния хипермаркет, те ще подготвят първите си уроци и домашни на бюрата.
На 15 септември 2009г. спечелилите от конкурса "НАПРАВИ СИ САМ" бяха изненадани по време на училищните тържества по повод първия учебен ден. Две деца от гр. Добрич и две от гр. Шумен получиха своите награди - ученически бюра.




Татяна Владиславова Иванова, която е измайсторила "Морска картина" е ученичка в първи клас в СОУ "П. Р. Славейков" в гр. Добрич.




                                    ТОВА СМЕ НИЕ



Геновева Димитрова Гочева е наредила 2 пъзела и измайсторила пеперуди от хартия. Тя е ученичка в първи клас в СОУ "Св. Климент Охридски" в гр. Добрич.




Няма коментари:

Публикуване на коментар