понеделник, 20 януари 2020 г.



Годината на Металния Плъх 2020 ♥ Високосна, любовна, успешна . Символ на настъпващата 2020 г е Белият метален плъх. Този знак дава началото на нов 12-годишен цикъл на китайския хороскоп, затова годината е особено важна.Според китайския календар Плъхът стъпва в правата си на 25 януари 2020 г. Той е животно, от което има на какво да се научим, защото умее отлично да се приспособява и да оцелява. Притежава практичен ум, работоспособност и оптимистичност.

Каква година ни очаква наистина?


Когато се намираме в годината на Плъха, ние имаме нужда да планираме бъдещето си. Това ще ни донесе чувство на сигурност и спокойствие. За целта е необходимо да бъдем наблюдателни и да забелязваме дори и най-дребните детайли. В тях нерядко се намира скрито съкровище. В работата ни очаква повишение както на позицията, така и на заплатата, но това ще се случи, само ако сме си го заслужили с неуморен труд и отговорност.Когато се намираме в годината на Плъха, ние имаме нужда да планираме бъдещето си, казват специалистите по китайския хороскоп. В работата ни очаква повишение както на позицията, така и на заплатата, но това ще се случи, само ако сме си го заслужили с неуморен труд и отговорност.

Ако нищо от това не ви се случва, решението е само едно – действие. Това не е година, в която просто да си лежите на стари лаври. Затегнете коланите, запретнете ръкави и се залавяйте за работа, защото каквото посеете през тази година, ще получите двойна реколта през следващата.

За Козата годината обещава да бъде наистина силна, но само при условие, че планира умело действията си и не се разсейва от своите цели. Възможности за постижения в различни области на живота няма да им липсват. Кариеристите и особено тези, които се занимават с творчество, ще получат интересни професионални предложения, а семейните ще изживеят нови романтични моменти, като сватбени пътешествия, появата на нов член на семейството или просто освежаване на връзката с различни вълнуващи дейности. Финансово нещата също няма да изглеждат никак зле – нови приходи ще дойдат изненадващо в семейния портфейл, вероятно от наследство или отдавна реализиран проект със забавено плащане. Юли и август са идеални за разтоварващи срещи с приятели. Насладете им се на максимум.

Няма коментари:

Публикуване на коментар