сряда, 25 декември 2013 г.

За взискателна кожа на лицето

 Като едно доста голямо, но още непораснало дете , страшно обичам приказки, легенди и всичко митично. А има толкова много и толкова красиви разкази, приказки и сказания за любимите ни цветя.
  Ще ви разкажа  как силата на  розата от приказка се превръща в реалност.
 Розата е символ на прераждането .
Вече има приказка за прераждането на  взискателната кожа, изглаждаща лицевия контур. Минимизища бръчките,вдъхваща сияние.Приказката е за това как  става това.

Розата винаги е била "Кралицата на цветята", символ за натурална красота. Отдавна се знае, че тя има свойството да допринася и за чуждата красота, не само за своята.

Цветето, вдъхновило толкова много стихове,легенди и приказки, съдържа в себе си много повече от приятен аромат. Розата може да ни бъде първа помощничка в стремежа да изглеждаме млади и свежи, напук на естествените състаряващи процеси, слънчевата радиация и хормоналните промени.

Комбинираното действие на тези фактори води до неприятна хиперпигментация на кожата. Тя обаче може да бъде победена чрез новата серия на Dr. Scheller. Става въпрос за първите на пазара на натурална козметика продукти, които се борят с вече съществуващите пигментни петна.

Серията предлага анти-ейдж/депигментиращ дневен крем, анти-ейдж/депигментиращ нощен крем, анти-ейдж депигментиращ серум и анти-ейдж/депигментиращ околоочен крем. Ето и основните съставки във всички изброени продукти:

Био масло от дива роза
То се извлича от диво растящи рози чрез студено пресоване от цветовете на розови цветове. Съдържа висока концентрация на множество ненаситени мастни киселини. Адаптира се перфектно от кожата, попива бързо в дълбочина, има стимулиращ ефект върху клетките, спомага тяхното възстановяване, подобрява производството на колаген и поддържа способността на кожата да запазва влагата.

Есенцията от дива роза е част от цветната терапия на Бах. Позната е със способността си да увеличава радостта от живота и с успокояващия си ефект.
Dr. Scheller
Био екстракт от роза
Извлича се от Rosa Gallica Officinalis, позната като "аптекарска роза", защото всички части от растението се използват за медицински цели. Има кръвоспиращ, подхранващ и оздравяващ ефект.

И двете съставки са изключително ценни. Има само 30 дни в годината, когато розата може да бъде откъсната в ранните сутрешни часове преди повишената температура през деня да намали съдържанието на розово масло. Реколтата е ограничена: за извличането на един литър чисто масло са нужни средно от 3 до 4 тона цветове.
Ефектът обаче си струва всички усилия - розовото масло съдържа няколко стотин индивидуални съставки. В допълнение на съдържащите се етерични масла, цветовете снабдяват с ценни липиди и восъци, които се грижат за кожата. Накрая, но не на последно място, парфюмът от роза е уникален и има балансиращ, хармонизиращ и успокояващ ефект от ароматерапевтична страна.

Anti-Age Complex Rayolys Organic
Този комплекс също е основна и изключително важна съставка в продуктите от новата козметична серия за борба с белезите на стареенето. Съдържа екстракти от листата на кайсия, ябълки и малини, които създават свеж, сияен и равномерен тен. Появата на обезцветяване на кожата и нежелани пигментни петна е сведена до минимум.


PhytoSolve
Dr. Scheller е единствената марка натурална козметика, при която се използва PhytoSolve® комплекс - съдържа микрокапсули, които транспортират чистите натурални екстракти дълбоко в кожата. Системата PhytoSolve® транспортира съставките като витамини, коензим Q10 и висококачествени растителни масла.


Екстрактът от нар има подхранващо, освежаващо, свиващо и изфинващо порите действие. Улавя свободните радикали.

Нощен крем против бръчки с био нар, 50ml
За взискателна кожа, изглажда лицевия контур. Подхранва и активно регенерира кожата, минимизира бръчките, видимо изглажда лицевия контур.

Околоочен крем против бръчки с био нар, 15ml
За взискателна кожа, изглажда околоочния контур. Защитава чувствителната зона около очите от негативните въздействия на околната среда, минимизира бръчките.

Серум против бръчки с био нар, 30ml
Активна грижа за взискателна кожа, изглажда лицевия контур. Подхранва и активно регенерира кожата, минимизира бръчките.

Няма коментари:

Публикуване на коментар