понеделник, 24 август 2009 г.

„Опиши твоето лято” с БГ Радио и „Пингвините


На 1 юни стартира традиционната кампания „Опиши твоето лято” с БГ Радио и „Пингвините”
Всички ученици от 1-ви до 6-ти клас могат да участват с разказ за емоциите на дългоочакваната ваканция, като го изпратят между 1 юни 2009 и 5 септември 2009!
01.06.2009 23:35
На 1 юни - Денят на детето, стартира традиционната кампания на БГ Радио и книжарници „Пингвините” „Опиши твоето лято 2009” - този път с детско парти в книжарница "Пингвините" в Пловдив, на което водещата на предаването на БГ Радио "На път за вкъщи" Гери обяви началото на конкурса.
Конкурсът е за всички ученици от 1-ви до 6-ти клас, които имат желание да опишат емоциите си от дългоочакваната лятна ваканция. БГ Радио и книжарници „Пингвините” ще събират разказите на учениците от 1 юни до 5 септември.
На 12 септември ще бъде обявен победителя! Наградите са три: 1-во място и две 2-ри награди! На 15 септември - първият учебен ден, в училището на победителя - екипът на БГ РАдио и книжарници "Пингвините" ще връчат наградите на автора на най-добрия разказ тази година!
Условия на конкурса Желаещите да участват трябва да са ученици до 6-ти клас, ограничения за стила на техните произведения няма, а обемът им трябва да е максимум 3 печатни, или 5 ръкописни страници. Материалите могат да се изпращат на: razkaz@bgradio.net; razkaz@pingvinite.bg; или да се носят в запечатани пликове във всички книжарници „Пингвините” в страната с надпис „Опиши твоето лято” и координати на участника. Разказите трябва да се изпращат в периода 1 юни – 5 септември.

Няма коментари:

Публикуване на коментар