сряда, 7 октомври 2020 г.

Тайната на lavera ШАМПОАН VOLUME & STRENGTH





     Открийте новото измерение в натуралната грижа и мекота без силикони. Lavera прави революция в натуралната грижа за косата.
     Прекрасно усещане за 100% сертифицирана натурална козметика – без компромис.

 Тайната на lavera ШАМПОАН VOLUME & STRENGTH : 
    Откривам, че създава приятно усещане,  носи успокояващата хидратация за косата, оставяйки я мека като перце. 
    Моят начин на употреба :) Шампоана винаги разреждам с вода. Използвам чашка в която наливам топла вода, добавям шампоана и внимателно разбърквам. С така получената сапунка обливам мократа вече коса и внимателно разтърквам до получаване на пухкава пяна,  изчаквам за кратко да подейства. Обикновено  с едно нанасяне на шампоан, когато започна да усещам чистата коса под пръстите си изпласвам обилно с вода. #taotacom
     В никакъв случай не използвам четка или гребен по време на измиването. Само шампоан, вода и пръстите на ръцете. За най-добри резултати съчетавайте с балсам за коса lavera Volume & Strength.
                                       Бъдете добри към себе си и към природата.   

    Внимателно балансирана натурална формула с био бамбук и био киноа придава на косата изключителен обем и я заздравява, без да утежнява косъма. Иновативната формула за грижа за косата изглажда косъма и улеснява разресването. Има спад в производството на себум, запазвайки чуството за свежест повече от преди. 

 

Био бамбук



    Бамбукът е богат също на калций, калий, фосфор, желязо, тиамин, витамин С, рибофлавин, ниацин и силикати, на които се дължи неговата здравина. #lavera . Силицийът в бамбука, наричан още силициева киселина, ускорява растежа на косата и укрепва косъма.


Био киноа
Никоя друга суперхрана не е толкова популярна, колкото “златото на Андите” – киноа. Натурална козметика lavera използва силата на това супер растение като я добавя в серията грижа за косата. Използвайки свойствана на  съдържащите се в нея висококачествени хранителни вещества като витамини, аминокиселини и протеини.

 По подроба информация може да намерите тук




Няма коментари:

Публикуване на коментар