неделя, 9 април 2017 г.

Козметика за проблемна кожа   
     
        Козметиката за проблемна кожа се избира изключително трудно. Високото й качество е само един от критериите, тъй като проблемната кожа има специфични нужди. От какво страда проблемната кожа и как да й помогнем?  
           
   -  Антибактерялни, борба с акне, страхотно е, това са  моите  продукти ...  
      Manhattan Clear Face- Стик  коректор антибактериски водоотпорен, неоставабели следи  с активна съставка в средата на стика. Подходящ за локално третиране на всеки тип кожа, зачервявания и възпаления. високата концентрация на прозрачните активни съставки в средата на коректора подсилват интензивния анти-акне ефект,като се бори активно със замърсяванията и дълготрайно предпазват от образуването на нови. В допълнение, осигуряват перфектно покритие, матирана, свежа и чиста кожа – без да запушват порите. Цветовата гама дава възможността да избирате между четири нюанса.     Антибактериалната пудра за лице Clearface от Manhattan, предназначена за мазна или смесена кожа със запушени пори, прикрива всякакви несъвършенства по лицето, благодарение на своята нежна текстура, регулира производството на себум, без да запушва порите, предпазва от замърсявания и се бори с неприятните пъпки. Освен това компактната пудра матира кожата за дълго време, придавайки й здрав и сияен вид. Във формулата на продукта се съдържа цинк, който овлажнява и по този начин намалява омазняването. Съдържанието на пантенол прониква в горния слой на кожата, хидратира и заздравява, за максимален комфорт и видимо по-гладка и красива кожа.


 
     BB cream 9 in 1 от  Clearface от Manhattan
антибактериално действие, бори се активно с акнето, хидратира, скрива несъвършенствата, намалява излишната мазна секреция, матира, осигурява сияен тен, успокоява кожата, SPF 15.
  
  


  


Няма коментари:

Публикуване на коментар