вторник, 4 юни 2013 г.

Лосион след слънце с блестящи частици Lavera

С био олое вера и био масло от бадем
С блестящи частици от натурални минерали.100%натурални пигментипротив UV A B C

Лъчи,но не се акумулират от тялото,те образуват тънък слойвърху кожатаи отразяват слънчевите лъчи като огледало,действат мигновенно,водоустйчив в размер до 20nm


Само био козметиката,като натуралните продукти на Lavera могат да Ви дадат наистина естествена красота,без да вредят на кожата Ви.Защо да правим компромис с външността си?!Е,вече не е необходимо…Можете да подобрите вида на кожата си изцяло по естествен начин.Ето защо ние Ви препоръчваме био натуралните продуктите на Lavera - тестват се редовно от Немското потребителско списание OKO-TEST от юни 1992 - получавали са максимална оценка повече от 570 пъти
Биопродуктите осигуряват така важното равновесие в природата – между вашата нежна кожа и жарките летни лъчи.
Трябва да добавим и това, че естествените съставки работят. Не е изненада, че много синтетични съставки се евтини химикали, моделирани според естествените им аналози. Например екстрактът от върба съдържа салицилова киселина, един естествен ексфолиант, който прави кожата мека и чиста. Конвенционалната козметика избира синтетичните алтернативи, защото са по-евтини и по-лесно се произвеждат. Био/натуралната козметика използва естествени съставки, за да се получат продукти, които работят по-добре за нашето тяло.
 Лосиона след слънце:
Успокоява, овлажнява, охлажда и тонизира кожата.
Подпомага възстановяването и поддържането на нормалната й структура и функции.

Оказва противовъзпалителен ефект.Грижите за кожата след слънце имат за цел да хидратират в дълбочина, да подхранят и да охладят тялото ти, след като под въздействие на слънчевите лъчи, то е загубило около 30 % от естествената си влага и е станало по-податливо на стареене и изгаряния. Продуктите, предназначени за грижи за кожата след слънце (под формата на спрей, крем, гел, лосион, балсам или олио) съдържат успокояващи растителни екстракти и витамини, които ще спомогнат за по-бързата регенерация на клетките.

Грижите за кожата след слънце имат за цел да хидратират в дълбочина, да подхранят и да охладят тялото ти, след като под въздействие на слънчевите лъчи, то е загубило около 30 % от естествената си влага и е станало по-податливо на стареене и изгаряния. Продуктите, предназначени за грижи за кожата след слънце,съдържат успокояващи растителни екстракти и витамини, които ще спомогнат за по-бързата регенерация на клеткит, ще придадат  бестящ цвят на кожата ти, ще я подхранят и ще я направят мека като кадифе. 
 Винаги подбирай продукт според особеностите на кожата си и произведен от доверена козметична марка!

Няма коментари:

Публикуване на коментар