събота, 16 март 2013 г.

Кралят на душ геловете
 Кожата е хидратирана ,чиста, свежа, нежна, гладка  и с неустоимо ухание. Това е съвършеният душ гел .Съчетал в себе  безценните  свойства на нара . В сокът от нар могат да бъдат открити захари , органични киселини, минерални вещества - манган, фосфор, магнезий, алуминий, силиций, хром, никел, калций, мед , витамините С, В1, В2, В6, В12, Р и А, като най-високо е съдържанието на витамин С, а най-ниско - това на витамин А. В състава на този плод могат да бъдат открити и багрилни и дъбилни вещества, флавоноиди, белтъци, целулоза и течни масла, съдържащи витамин Е.
   Гел душът има антиоксидантно действие,активира процесите на регенерация на кожата и ускорява зарастването на раните,стимулира синтеза на колаген и еластин, в резултат на което се повишава еластичността на кожата,подхранва и ревитализира уморената и преждевременно старееща кожа,действа деликатно стягащо и свиващо на порите,има силно противовъзпалително действие,помага на заздравяването на акне,подобрява кръвоснабдяването.
   Нарът буквално съживява грубата и набръчкана кожа благодарение на естрогенните си свойства.Препоръчва се дори и при много чувствителни кожи.
   Душ гел с екстракт от нар на DR SCHELLER-Кралят на душ геловете!Няма коментари:

Публикуване на коментар